Alt uten om løk helles i en food prosessor, og kjøres smooth. Smakes til med chili, lime og salt.
Del den halve løken i båter og kjør den i korte intervaller i food prosessoren til du har ønsket konsistens. Jeg foretrekker at bitene er ca 3-4 mm store. Da blir den fastere og ikke så "sausete" eller "chunky" på ukorekt norsk.
Ønsker du en litt mer tykk eller chunky salsa, er det best om du siler den for vann gjennom et kaffefilter eller en veldig finmasket sil. Reduserer du salsaen ved koking vil du få en helt annen smaksprofil enn å bare sile bort vannet.
Ingredients
Directions
Alt uten om løk helles i en food prosessor, og kjøres smooth. Smakes til med chili, lime og salt.
Del den halve løken i båter og kjør den i korte intervaller i food prosessoren til du har ønsket konsistens. Jeg foretrekker at bitene er ca 3-4 mm store. Da blir den fastere og ikke så "sausete" eller "chunky" på ukorekt norsk.
Ønsker du en litt mer tykk eller chunky salsa, er det best om du siler den for vann gjennom et kaffefilter eller en veldig finmasket sil. Reduserer du salsaen ved koking vil du få en helt annen smaksprofil enn å bare sile bort vannet.