Grill Cheese

AuthorYngve AskCategory, , DifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
 2 skiver landbrød eller toastbrød.
 west mozarella eller typ norvegia
 parmesan eller westerbotten ost
 cheddar
 smør til steking
1

Varmer opp panna på middels varme. Vil ikke ha den for varm, da vil brødet svi før osten har smeltet.

Når panna er varm smører jeg et tynt lag med smør på den ene skiven med brød, og legger den med smørsiden ned. Mens brødet ligger i panna, legger jeg på de ulike ostene. Det er samspillet av oster her som gir smaksopplevelsen.

Til slutt legger jeg på en skive på toppen, med et tynt lag med smør på utsiden.

2

Når skiven begynner å få en gylden farge, støtter jeg opp hele arrangementet, og snur det forsiktig. Nå stekes det tilsvarende lenge på andre siden slik at osten smelter.

3

Serveres gjerne med noe syltet, som rødløk, sylteagurk eller liknende.

Ingredients

 2 skiver landbrød eller toastbrød.
 west mozarella eller typ norvegia
 parmesan eller westerbotten ost
 cheddar
 smør til steking

Directions

1

Varmer opp panna på middels varme. Vil ikke ha den for varm, da vil brødet svi før osten har smeltet.

Når panna er varm smører jeg et tynt lag med smør på den ene skiven med brød, og legger den med smørsiden ned. Mens brødet ligger i panna, legger jeg på de ulike ostene. Det er samspillet av oster her som gir smaksopplevelsen.

Til slutt legger jeg på en skive på toppen, med et tynt lag med smør på utsiden.

2

Når skiven begynner å få en gylden farge, støtter jeg opp hele arrangementet, og snur det forsiktig. Nå stekes det tilsvarende lenge på andre siden slik at osten smelter.

3

Serveres gjerne med noe syltet, som rødløk, sylteagurk eller liknende.

Notes

Grill Cheese

Legg gjerne igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *