Varmer opp panna på middels varme. Vil ikke ha den for varm, da vil brødet svi før osten har smeltet.
Når panna er varm smører jeg et tynt lag med smør på den ene skiven med brød, og legger den med smørsiden ned. Mens brødet ligger i panna, legger jeg på de ulike ostene. Det er samspillet av oster her som gir smaksopplevelsen.
Til slutt legger jeg på en skive på toppen, med et tynt lag med smør på utsiden.
Når skiven begynner å få en gylden farge, støtter jeg opp hele arrangementet, og snur det forsiktig. Nå stekes det tilsvarende lenge på andre siden slik at osten smelter.
Serveres gjerne med noe syltet, som rødløk, sylteagurk eller liknende.
Ingredients
Directions
Varmer opp panna på middels varme. Vil ikke ha den for varm, da vil brødet svi før osten har smeltet.
Når panna er varm smører jeg et tynt lag med smør på den ene skiven med brød, og legger den med smørsiden ned. Mens brødet ligger i panna, legger jeg på de ulike ostene. Det er samspillet av oster her som gir smaksopplevelsen.
Til slutt legger jeg på en skive på toppen, med et tynt lag med smør på utsiden.
Når skiven begynner å få en gylden farge, støtter jeg opp hele arrangementet, og snur det forsiktig. Nå stekes det tilsvarende lenge på andre siden slik at osten smelter.
Serveres gjerne med noe syltet, som rødløk, sylteagurk eller liknende.