Skyll av agurkene i kaldt vann.
Jeg bruker en mandolin på ca 3 mm og skiver opp agurkene.
Først sakl jeg saltbehandle agurkene. Jeg gjør dette for å trekke vann ut av agurkene, og fortsatt beholde den sprø følelsen, slik at agurkene ikke blir myke når de er syltet.
Når alle skivene ligger i en bolle, tilsetter jeg saltet, blander dette godt inn, uten å være hardhendt med agurkskivene.
Agurk skivene og salt dekker jeg med plastfolie, og setter i kjøleskap i to timer.
Etter to timer, skyller jeg av alt saltet i et dørslag og lar dem renne godt av seg. Kan til og med tørke lett over ed papir.
Mens agurkene renner av seg, lager jeg laken:
Sukker og eddik i en kjele, og
Ingredients
Directions
Skyll av agurkene i kaldt vann.
Jeg bruker en mandolin på ca 3 mm og skiver opp agurkene.
Først sakl jeg saltbehandle agurkene. Jeg gjør dette for å trekke vann ut av agurkene, og fortsatt beholde den sprø følelsen, slik at agurkene ikke blir myke når de er syltet.
Når alle skivene ligger i en bolle, tilsetter jeg saltet, blander dette godt inn, uten å være hardhendt med agurkskivene.
Agurk skivene og salt dekker jeg med plastfolie, og setter i kjøleskap i to timer.
Etter to timer, skyller jeg av alt saltet i et dørslag og lar dem renne godt av seg. Kan til og med tørke lett over ed papir.
Mens agurkene renner av seg, lager jeg laken:
Sukker og eddik i en kjele, og