Del avocadoen i to og rut den på innsiden med en smørekniv. På den måten skjærer du ikke igjennom skallet. Og det er lett å få avocadokjøttet ut i biter.
Del løken i små biter, hakk opp chili, hakk opp koreander, hvitløk, pepper, oregano, salt, olje og halvparten av sitronsaften.
Bruk en visp, og og blandt dette til en jevn masse. Jeg liker at det fortsatt er litt biter igjen.
Smak til med resten av sitronen. Tilsett gjerne mer om du ønsker.
Ingredients
Directions
Del avocadoen i to og rut den på innsiden med en smørekniv. På den måten skjærer du ikke igjennom skallet. Og det er lett å få avocadokjøttet ut i biter.
Del løken i små biter, hakk opp chili, hakk opp koreander, hvitløk, pepper, oregano, salt, olje og halvparten av sitronsaften.
Bruk en visp, og og blandt dette til en jevn masse. Jeg liker at det fortsatt er litt biter igjen.
Smak til med resten av sitronen. Tilsett gjerne mer om du ønsker.